MENU
T: 0492 - 78 01 12 || E: info@denkkamer.com

Accountantskantoor OOvB

Terug naar overzicht


Project: Accountantskantoor OOvB
Periode: 2012-2013
Programma: Kantoor
Projectteam: Dennis van de Rijdt, Peter Verschuren, Stuart Maggs, Sarah Beth Riley
Aannemer: Bouwbedrijf Raaijmakers
Fotograaf: Jeroen Kuppens

Een werkplek waar openheid en transparantie geademd wordt en tegelijkertijd in alle discretie met de zeer vertrouwelijke financiële en juridische gegevens van haar klanten wordt omgegaan. Deze ambitie voor het nieuwe kantoor van OOvB accountants en adviseurs hebben we aangevuld met de ambitie om gebruikers elkaar te laten ontmoeten en kruisbestuiving tussen juristen en fiscalisten te laten ontstaan. Twee disciplines die veelal onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Het nieuwe kantoor dat we voor OOvB mochten ontwerpen wordt gekenmerkt door openheid en transparantie. De plattegrond van het twee verdiepingen tellende kantoor is in een kruisvorm uitgelegd. Aan de uiteinden van de twee kruizen is de gevel open gesneden en zijn de ruimtes gelegen welke ontmoeting en kruisbestuiving stimuleren. De toegangen tot het gebouw, de spreekkamers van de accountmanagers, de garderobe, pantry en de collectieve buitenruimte op de verdieping. Deze twee kruisvormen zijn centraal verbonden door een trap en vide.

Comments are closed.